2014-11-25 23:50:52
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ... (PHOTOS)
Στη διαφορά αντιμετώπισης των ξένων ΜΜΕ απέναντι στον Ολυμπιακό και το τι γενικότερα πρεσβεύει, αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ την ώρα της συνέντευξης Τύπου του Μίτσελ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook σχετική φωτογραφία από την κατάμεστη αίθουσα Τύπου , γράφοντας το παρακάτω μήνυμα:

«Για να βλέπουν ορισμένοι που ασχολούνται συστηματικά με την απαξίωση του ποδοσφαίρου ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ στην Ευρώπη. Δείτε την κατάμεστη αίθουσα στην Συν. Τύπου του Μίτσελ, με το 90% να είναι εκπρόσωποι του Ισπανικού Τύπου που ξέρει να σέβεται και δεν ασχολείται με την απαξίωση των ελλήνων αντικειμενικών...»

Ο Διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρόλευκων λίγα λεπτά πριν την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν» δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλη Δουρέκα με φόντο τις εξέδρες του επιβλητικού γηπέδου της Μαδρίτης.

Με τον Κώστα Καραπαπά να ανεβάζει τη σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook και να τη συνοδεύει με το παρακάτω μήνυμα:

«Ένα ακόμα ιστορικό γήπεδο! Με αδερφό Κούλη Δουρέκα! VAMOS ΘΡΥΛΕ»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ