2014-11-27 01:50:07
Φωτογραφία για Δε φαντάζεστε πόσα γράμματα έλαβε 30χρονος για τα γενέθλιά του!
O Manuel Parisseaux από τη Γαλλία, στις 22 Νοεμβρίου, έγινε 30 χρονών και έλαβε 30.000 ευχετήριες κάρτες για τα γενέθλιά του. Η ταχυδρομική υπηρεσία έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα φορτηγό ώστε να μπορέσει να παραδώσει το ευχετήριο βουνό καρτών στην οικία του Manuel στη Γαλλία στην περιοχή Καλαί. Γιατί;

Η μητέρα του Manuel, Jacqueline, στις 3 Νοεμβρίου δημοσίευσε στο Facebook ένα status απευθυνόμενη σε όλους τους φίλους της οικογένειας.

Η ίδια ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την ημέρα των γενεθλίων του Manuel, ο οποίος έχει σύνδρομο Down. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να γράψει την επιθυμία της στο κοινωνικό δίκτυο, βλέποντας, τελικά, το status της να αναδημοσιεύεται και να κοινοποιείται συνεχώς.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, η κυρία Jacqueline έγραψε: “Κάνω μία παράκληση σε όλους τους φίλους στο Facebook- ο γιος μου Manuel πρόκειται να γίνει 30 ετών στις 22 Νοεμβρίου και αγαπά να λαμβάνει καρτ-ποστάλ.


Έχει σύνδρομο Down. Σας γράφω για να σας ζητήσω να αφιερώσετε μερικά λεπτά, για να λάβει μία μικρή κάρτα και να διαβιβάσετε αυτή την πληροφορία στους φίλους σας, ώστε να μην σπάσει η αλυσίδα.

Σας ευχαριστώ όλους για τη χειρονομία σας, η οποία θα κάνει τον Manu μου τόσο χαρούμενο”.

Οι κάρτες και τα ευχετήρια καρτ ποστάλ κατέφθαναν στο σπίτι της οικογενείας το ένα μετά το άλλο, μαζί με διάφορα γλυκίσματα, μπρελόκ και κέικ, από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Σρι Λάνκα, Χονγκ Κονγκ, Σικάγο και άλλες, ενώ μερικά από τα δώρα συνοδεύονταν με ζωγραφιές από μικρά παιδιά.

Τελικά οι ευχετήριες κάρτες που έλαβε ο Manuel έφθασαν τις 30.000, τις οποίες και αποθήκευσε σε γκαράζ, ενός γείτονα διότι δεν χωρούσαν στην οικία της οικογενείας.

Ο Manuel την ημέρα των γενεθλίων του μπορεί να έλαβε πολλά καρτ-ποστάλ, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δέχθηκε πολλή αγάπη. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της ζωής!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ