2014-11-27 21:16:02
Φωτογραφία για Άσπα Τσίνα: «Ο σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση. Τελικά, τον συγχώρησα»
Η Άσπα Τσίνα το μεσημέρι της Πέμπτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μία» και συζήτησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για τον χωρισμό με την σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Μπέη, αλλά και για την επανασύνδεσή τους.

Μετά από 14 χρόνια σχέσης μαζί του και την απόκτηση ενός παιδιού, οι δυο τους χώρισαν όταν η πρώην παίκτρια του Fame Story ανακάλυψε ότι εκείνος διατηρούσε παράλληλη σχέση επί δύο περίπου χρόνια με πρώην σύντροφό του. Ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί του, αφού αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους: «Δεν είμαι εδώ για να διδάξω κανέναν, αλλά περνώντας από δύσκολες καταστάσεις και ψυχοφθόρες, βοηθιόμαστε να πάμε ένα βήμα μπροστά σαν άνθρωποι και σαν σύντροφοι. Και σαν γονείς - αν και σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι τα παιδιά μπορεί να επιβιώσουν και με τον ένα μόνο γονιό, εάν εκείνος είναι συγκροτημένος, αν είναι ικανός να μεγαλώσει το παιδί, και πολλές φορές είναι προτιμότερο από το να βρίσκονται σε μια κατάσταση γεμάτη ένταση, προβλήματα τα οποία απλά κουκουλώνονται», δήλωσε η τραγουδίστρια.


Πώς ένιωσε όταν το έμαθε; «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Αιφνιδιάστηκα, στην αρχή δεν το πίστευα, ήμουν εντελώς αφύλαχτη. Όταν κάτι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι, προφανώς υπάρχουν κενά. Στην πορεία των χρόνων οι σχέσεις περνάνε διάφορες φάσεις, στα πάνω τους, στα κάτω τους. Λίγο ο χαρακτήρας μας, λίγο το παιδί, κάπου στην πορεία είχαμε χαθεί και εκεί μένει ο κενός χώρος» εξομολογήθηκε.

Παράλληλα, η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στη γυναίκα με την οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση ο σύντροφός της: «Ένα άτομο που αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα... δηλαδή όταν ο Γιάννης επιλέγει την Άσπα και κάνει επανεκκίνηση στη ζωή του, περνάνε τα χρόνια και βλέπεις ότι είναι μαζί, κάνουν παιδί, οφείλεις στον εαυτό σου πάνω από όλα να κάνεις στην άκρη. Γιατί όταν επέλεξε την Άσπα, υπήρχες, και θα μπορούσε να επιλέξει εσένα για να κάνει επανεκκίνηση στην ζωή του. (...) Εγώ δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω κανέναν. Αλλά όταν κάποιος αγοράζει σπίτι στα 100 μέτρα από εμάς...».

Η ίδια αποκάλυψε πως όταν έμαθε για την απιστία του συντρόφου της πήρε τον γιο της και μαζί έφυγαν από τα Τρίκαλα, όπου έμεναν: «Είχα χάσει κιλά, τη διάθεσή μου... Τα μάζεψα και έφυγα από κει, να μην αναπνέω ακόμα και τον ίδιο αέρα. Πήγα στη μητέρα μου στο Καρπενήσι» ανέφερε, ενώ εξήγησε ότι για μήνες σκεφτόταν τι θα κάνει, όταν ο σύντροφός της την επισκέφθηκε στο Καρπενήσι και της ζήτησε να τον συγχωρήσει: «Μου είπε: “Ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου. Δεν γυρίζω πίσω για το παιδί”. Εκεί πάγωσα γιατί νόμιζα ότι ήταν τελειωμένη αυτή τη υπόθεση. Είχα 6 μήνες να μιλήσω μαζί του και να τον δω».

Σχετικά με την επανασύνδεσή τους, η Άσπα Τσίνα ανέφερε: «Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή», ενώ δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική της τονίζοντας ότι «ο Γιάννης με απάτησε γιατί θεωρούσε ότι είμαι αδιάφορη απέναντί του», αλλά και να δώσει συμβουλές στις γυναίκες για τη σχέση τους και πώς να την κρατάνε «ζωντανή».

Δες τα βίντεο:

Πηγή: yupii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ