2014-11-27 21:08:43
Φωτογραφία για Πάτρα: Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου έπαιρνε ο μακελάρης του Μικρολίμανου και ο 31χρονος συνεργός του
Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου φέρονται να έπαιρναν ο μανιακός που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο Αλμπέρ Μπάκο αλλά και ο 31χρονος με το όνομα Μέτσι που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Και οι δυό τους σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να είχαν σχέσεις και να έπαιρναν εντολές από εγκεφάλους του κυκλώματος, που εκτίουν ποινή φυλάκισης στα σωφρονιστικά καταστήματα της Πάτρας και του Κορυδαλλού.

Ο αλβανός Μέτσι που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στα Σεπόλια καθώς ο Μπάκο άνοιξε το στόμα του και άρχισε να μιλάει, φέρεται, να ήταν άνθρωπος γνωστού ανθρώπου της νύχτας που βρίσκεται στις φυλακές και ο οποίος όπως φαίνεται, δεν άντεξε ποτέ τη σύλληψή του από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Μεταξύ των «συμβολαίων» που είχε αναλάβει είναι και εκείνο εις βάρος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που για χρόνια υπηρετούσε σε μάχιμο πόστο της Ασφάλειας Αττικής, ενώ τώρα υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία εκτός ΓΑΔΑ.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ