2014-12-05 22:41:01
Φωτογραφία για Η απόλυτη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αποθεώνεται, οι REC να είναι η αποκάλυψη της βραδιάς, αλλα και η Χριστινα Σάλτη στα καλύτερα της!
Μεγάλη βραδιά έζησαν την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο μεγαλύτερο live της Αθήνας, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τους REC και τη Χριστίνα Σάλτη στο Γκάζι! Σε ένα κατάμεστο χώρο, φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες, αλλά και τυχεροί ακροατές, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών που ένωσαν τη φωνή τους στη μεγαλύτερη μουσική βραδιά της χρονιάς!

Η Χριστίνα Σάλτη, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, έδωσε τη σκυτάλη στους REC που ήταν η πραγματική "αποκάλυψη". Ξεσήκωσαν το κοινό με ποπ ήχους, αλλά και τη νέα τους επιτυχία με τίτλο ¨Καρδιά¨! Λίγο πριν τις 2 στο stage του Spell Club ανεβαίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση! Ο κόσμος τραγουδάει ασταμάτητα όλες τις επιτυχίες του, δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα, ενώ ο ίδιος μέσα σε λίγα λεπτά έγινε ¨ένα¨ με όλους! Μάλιστα ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος που συνέχιζε να τραγουδάει και μετά το τέλος του προγράμματος του λέγοντας¨ Είναι τιμή μου να τραγουδάω για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει και δίνουμε ραντεβού την επόμενη σεζόν, γιατί αυτό το party πρέπει να ξαναγίνει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους¨!

Τη βραδιά παρουσίασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Μάνος Μαγιάτης και Βασίλης Φορτούνης, ενώ το παρόν έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ