2014-12-06 00:51:29
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΙΠΑΑ-ΠΕΔΥ
Μας λυπεί ο πανικός στον οποίο βρίσκεται το Δ.Σ του Σευπ-ΕΟΠΥΥ. Προφανώς γιατί διαψεύστηκαν οι ίδιοι στις πληροφορίες που είχαν ανακοινώσει και γιατί η επίσπευση της διαδικασίας από το υπουργείο, θα θέσει πολύ νωρίτερα απ' ότι ήλπιζαν, τέλος στην αδικία που συντελούνταν όλο αυτό το διάστημα εις βάρος των Ιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σε αντίθεση ευνοούσε τους συναδέλφους με ασφαλιστικά.

Όσον αφορά αυτά που ανακοινώθηκαν στο δελτίο τύπου του Πασιπαα-ΠΕΔΥ επιβεβαιώθηκαν κατά γράμμα προς έκπληξη πολλών, θετική ελπίζουμε. Οι συνάδελφοι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διαθέτουν κρίση και μπορούν να κατανοήσουν ξεκάθαρα τόσο το δελτίο τύπου που αναρτήσαμε στο medispin όσο και το τι σημαίνει η δημοσίευση στη Διαύγεια ( http://www.1ypatt.gr/images/diak/anakoinwsi-peri-aksiologisis-pedy.pdf ) , δεν χρειάζονται τις δικές σας εξηγήσεις τις οποίες δεν θα σχολιάσουμε. Ας μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη τους, αρκετά τους εμπαίξατε μήνες τώρα και τους παραπληροφορήσατε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και τις πιέσεις που ασκούμε στο Υπουργείο για άμεση διευθέτηση των εργασιακών μας και επίσπευση της ολοκλήρωσης του σχεδιασμού του ΠΕΔΥ στην οποία θα συμμετέχουμε ενεργά με ουσιαστικές προτάσεις προκειμένου να δημιουργηθεί μία ποιοτική Πρωτοβάθμια Υγεία.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ