2014-12-06 00:59:08
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΤΣΙ... ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Εμφανίσεις ανάλογες με αυτή κόντρα στη Νεπτούνας -εξαιρουμένων κάποιων μικρών σκαμπανεβασμάτων- «ονειρεύεται» για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει να χτίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε άνετη νίκη, τη χρειαζόμασταν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Βιτόρια. Σε κάποια σημεία η εμφάνισή μας ήταν έτσι όπως θέλουμε. Είχαμε και σκαμπανεβάσματα, που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά γενικά είχαμε καλή αμυντική λειτουργία».

Για τους τομείς που τον άφησαν ικανοποιημένο: «Γενικά, κρατήσαμε το ματς από την άμυνα, είχαμε κάποια δίλεπτα κενά και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να φθάσει σε άνετους πόντους. Τρεις φορές έγινε αυτό. Τα αμυντικά ριμπάουντ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα (05/12), πρέπει να τα βελτιώσουμε. Γενικά, όμως, μοιράσαμε το παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δείξαμε πως αρχίζουμε να αποκτάμε ρυθμό στην επίθεση και να πλησιάζουμε τα στάνταρ που θέλουμε».


Για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Μια και με ρωτήσατε, όμως, ο Πέτγουεϊ είναι αθλητής που από τότε που ήρθα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις, τις εμφανίσεις του στους αγώνες και τη δουλειά του στην άμυνα. Είναι πολύ καλός. Δεν είναι το πρώτο ματς που παίζει καλά. Πιστεύω σε όλους τους αθλητές μας. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, έχουν και άσχημες ημέρες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνολική προσπάθεια κι όλοι προσπαθούν γα το καλό της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ