2014-12-06 11:07:08
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα επιβάλει... ροτέισον και ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκινήσει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την κορυφή με αρκετά νέα πρόσωπα.

Το ματς με τη Μάλμε την Τρίτη (9/12) απαιτεί ξεκούραστα πόδια και γεμάτα πνευμόνια. Γι το λόγο αυτό, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/12, 19:30) ο Μίτσελ θα ξεκινήσει με νέα πρόσωπα την... αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Μασουακού και Ελαμπντελαουί, είναι ευκαιρία να ξεκουραστούν δεδομένου ότι οι δυο τους έχουν... τραβήξει το κουπί σε Ελλάδα και Champions League, παίζοντας ασταμάτητα. Ο «Τσόρι», επίσης, θα ξεκουραστεί, μιας και έχει δεχτεί ένα χτύπημα, ενώ εκτός συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα μείνουν οι Μήτρογλου, Αμπιντάλ και Αφελάι.

Ο Αυλωνίτης, ο Ρομπέρτο και ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι στην αρχική 11άδα, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα παραταχτεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ως εξής:


Ρομπέρτο, Σαλίνο, Γιανούλης στα άκρα της άμυνας και Αυλωνίτης - Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Φουστέρ, Ντοσεβί και Μπουχαλάκης θα συνθέσουν τη μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας ενώ ο Μπενίτες είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Διαμαντάκος - Σιόβας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ