2014-12-06 15:34:13
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ...
Εύκολη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσαν στο Ρέντη οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 30 πόντους σε δέκα αγώνες, το απόλυτο δηλαδή, αφήνοντας παράλληλα τους Γιαννιώτες κοντά στο μέσον της βαθμολογίας με 15.

Οι ερυθρόλευκοι δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν για να φτάσουν στη νίκη. Ήταν από την αρχή έως το τέλος του αγώνα οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλα γκολ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος από τον ΠΑΣ και οι Ηπειρώτες χρωστούν πολλά σε αυτόν για τα μόνο δύο γκολ που δέχτηκαν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκίνησε δυνατά και έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο 16' και το 22' με τους Ανδρούτσο και Καραχάλιο αντίστοιχα, πριν γίνει το 1-0. Αυτό επετεύχθη στο 28', όταν ο Μανθάτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και με σουτ πάνω στην κίνηση ο Ανδρούτσος άνοιξε το σκορ.


Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό κάπως, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίχτηκε και ο Ολυμπιακός σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο 45'+. Λάτσι και Γαρεφαλάκης έκαναν το 1-2 και ο πρώτος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα των ερυθρόλευκων.

Στο Β' μέρος, ο Ολυμπιακός έκανε ...συντήρηση δυνάμεων, δεν φόρτσαρε πάρα πολύ και με τις καλές στιγμές των Βέργου στο 68' και του Σάλιακα στο 90'+, ολοκληρώθηκε ένας εύκολος αγώνας για τους Νέους του Θρύλου, που συνέχισαν νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Τσιμικάς, Βατουσιάδης (53' Τόλι), Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Μεγαρίτης (75' Νικολάου), Μανθάτης, Λάτσι (64' Βέργος), Ανδρούτσος
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ