2014-12-07 21:28:07
Φωτογραφία για Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ευρώπης στη Μόσχα
Με μια παγωμένη και υπέροχα φωτισμένη πίστα 20.510 τετραγωνικών μέτρων, το νέο παγοδρόμιο της Μόσχας μπορεί να περηφανεύεται ως το μεγαλύτερο της Ευρώπης Ατελείωτοι διάδρομοι προσφέρονται για πολλά χιλιόμετρα πατινάζ πάνω στον πάγο, σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Το νέο απόκτημα της ρωσικής πρωτεύουσας στήθηκε στην κεντρική λεωφόρο που διασχίζει το Πανρωσικό Εκθεσιακό Κέντρο (VDNKh) και δέχθηκε πάνω από 25.000 ενθουσιασμένους μοσχοβίτες μόνο την ημέρα των εγκαινίων -στις 28 Νοεμβρίου- αληθινός πονοκέφαλος για την ασφάλεια του χώρου μα και μεγάλη ικανοποίηση από τη ανταπόκριση του κοινού.

Το νέο παγοδρόμιο διεκδικεί επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου στην Ευρώπη, καθώς «σπάει» κατά 1.310 τετραγωνικά μέτρα το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος το ολλανδικό «αδελφάκι» του, το διάσημο FlevOnice.

Το παγοδρόμιο του VDNKh προσφέρει ξεχωριστές πίστες για αρχάριους και προχωρημένους, εξασφαλίζοντας έτσι πατινάζ με άνεση και ασφάλεια για όλους. διαφορετικούς τύπους πατινάζ, προκειμένου να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια. Ο κρυμμένος φωτισμός αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο πάνω από 5.000 τετραγωνικά μέτρα πάγου, ενώ στον γύρο χώρο θα βρείτε έξι σημεία ενοικίασης εξοπλισμού και σημεία φύλαξης, δύο σταθμούς πρώτων βοηθειών για τυχόν ατυχήματα αλλά και πέντε καφέ και εστιατόρια για να απολαύσετε καλλιτεχνικό πατινάζ τους επίδοξους Πλιούσενκο, ή κάποιες θεαματικές τούμπες!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ