2014-12-08 00:06:10
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο... ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
O Λούκα Μιλιβόγιεβιτς δεν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Μάλμε λόγω του τραυματισμού του ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να δώσει το... σύνθημα για τη νίκη.

O Σέρβος μέσος των ερυθρόλευκων μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει Μάλμε.

Ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Έχουμε μία ευκαιρία τώρα στον αγώνα με την Μάλμε. Δεν είναι όλα στο χέρι μας. Όμως σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας και το τι θα κάνουμε εμείς. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ίσως οι καταστάσεις μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλιώς να πάμε στο Γιουρόπα. Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε την Μάλμε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το κλειδί είναι τα πρώτα 20 με 30 λεπτά.

Οι αντίπαλοί μας θα έχουν δίχως να έχουν να χάσουν τίποτα. Εμείς μπορεί να χάσουμε τα πάντα. Η Ατλέτικο με έναν προπονητή όπως ο Σιμεόνε και τη νοοτροπία που έχει θέλει να νικάει παντού. Ελπίζω να κερδίσει και τώρα. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου με βοηθάνε πολύ. Είναι το στιλ μου αυτό που έχω βρει στην ομάδα. Το στιλ που μου ταιριάζει. Είναι η θέση μου να παίζω μπροστά από τα στόπερ.


Μου αρέσει πολύ ο σύλλογος. Νιώθω άνετα εδώ με τον κόσμο. Αλλά επίσης δεν είναι στο χέρι μου αυτό το πράγμα. Το να μείνω. Για τον κόσμο έχω να πω ότι να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να επιστρέψουμε σε μία θετική πορεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ