2023-09-29 08:00:05
Φωτογραφία για Η Μάγισσα - Έλλη Τρίγγου: Η απάντηση που έδωσε στον Χαρίτο όταν της πρότεινε τον ρόλο
Αινιγματικά οράματα τη βασανίζουν, οράματα που ούτε η ίδια μπορεί να εξηγήσει. Η Έλλη Τρίγγου, στον πρώτο της ρόλο μετά τις «Άγριες μέλισσες», υποδύεται ένα κορίτσι πολύ διαφορετικό από την Ασημίνα Σταμίρη. Προσπαθώντας και η ίδια να μπει σε έναν χαρακτήρα και σε μια ιστορία τελείως διαφορετικής εποχής, μίλησε για τη συγκλονιστική εμπειρία που είναι η μάγισσα.

Είναι αυτή η σειρά η καλύτερή σας στιγμή στην τηλεόραση;

Μόνο καλές στιγμές ζούμε εδώ. Τα σκηνικά, τα κοστούμια, οι συνεργάτες, οι άνθρωποι όλοι φροντίζουν, ώστε να έχουμε πάρα πολύ καλές στιγμές.

Τι σας οδήγησε στο να πείτε το «ναι» στη Θεοφανώ;

Ο Λευτέρης ήξερε ότι μετά τις «Μέλισσες» δεν θα με ενδιέφερε τόσο άμεσα να κάνω μια νέα δουλειά στην τηλεόραση. Με πήρε τηλέφωνο και σκέφτηκα ότι θα θέλει να πούμε τα νέα μας. Κι όταν συναντηθήκαμε, μου πρότεινε να κάνω τον ρόλο της Μάγισσας. Του απάντησα «Τι να σου πω... μου έχεις καταστρέψει τη ζωή!» (γέλια). Και έπειτα από ένα δευτερόλεπτο του είπα «ναι»!


Πώς αποκωδικοποιήσατε τον ρόλο;

Κάνουμε πολλές κουβέντες και με τον σκηνοθέτη και με την υπόλοιπη ομάδα. Ασχοληθήκαμε πολύ με την εποχή και με τη μαγεία για να δούμε τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε τότε και να εντάξουμε μέσα σε αυτήν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι που δεν έχει ρίζες. Καθώς ξετυλίγεται η ιστορία, παρακολουθούμε και τη δική της διαδρομή προς μία ενηλικίωση, όχι ηλικιακή αλλά υπαρξιακή. Για να υποδυθώ έναν χαρακτήρα, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μια συνταγή που είναι ίδια κάθε φορά. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μένω όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και απερίσπαστη από τις συνθήκες γύρω, ώστε να παραμένω συνδεδεμένη με το υλικό, όποιο κι αν είναι αυτό.

Υπήρξε κάποια σκηνή που ξεχωρίζετε; Δύσκολη ή συγκινητική;

Ο τρόπος που θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο, ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε όλη αυτή η σεκάνς, απαίτησε πολύ σκληρή δουλειά από πάρα πολλούς ανθρώπους. Κι αυτό πραγματικά ήταν συγκινητικό. Γενικώς, ο κόσμος που δουλεύει γι’ αυτή τη σειρά είναι πολύς. Και είμαστε όλοι συνέχεια εδώ, να ασχολείται ο καθένας με το αντικείμενό του, απόλυτα συγκεντρωμένος στο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση.

Μπορείτε να δώσετε 2-3 λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Θεοφανώ;

Αναζήτηση, γενναιότητα και αλήθεια.

Ποιοι είναι οι σύμμαχοί της σε αυτή την ιστορία;

Καμία από τις δύο οικογένειες δεν υποστηρίζει τη Θεοφανώ. Η ικανότητα που έχει αποκαλύπτεται από το πρώτο επεισόδιο, όμως η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς της συμβαίνει. Το ανακαλύπτει κατά τη διάρκεια της σειράς. Είχε κάποιες ανάλογες εμπειρίες κι όταν ήταν μικρή, αλλά το χάρισμά της της αποκαλύπτεται όταν πια ωριμάζουν οι συνθήκες.

Πηγή 7 μέρες tv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ