2014-12-09 02:51:05
Φωτογραφία για Βρετανός βουλευτής έπαιζε Candy Crash σε συνεδρία
Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun ο Μιλς απεικονίζεται να αγγίζει την οθόνη του υπολογιστή με το δάκτυλό ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει συνδυασμούς από καραμέλες με στόχο να τις κάνει να εκραγούν και έτσι να συγκεντρώσει πολλούς πόντους.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η εφημερίδα, ο βουλευτής έπαιζε το παιχνίδι για 2,5 ώρες.

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι έπαιξε το παιχνίδι αλλά υποστήριξε ότι το έκανε μόνο για «μία ή δύο πίστες» ενώ ζήτησε συγγνώμη με ένα μήνυμα μεταμέλειας.

«Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και αναγνωρίζω ότι δε στάθηκα στο ύψος των προσδοκιών που έχετε από ένα βουλευτή» επισήμανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Το να εκπροσωπώ το Άμπερ Βάλει (η εκλογική του περιφέρεια) συνιστά ένα ανεκτίμητο προνόμιο και ελπίζω ότι οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα μου» προσέθεσε.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχολίασε την υπόθεση αυτή εκτιμώντας ότι ο βουλευτής ασφαλώς «ντροπιάστηκε» όμως θα εργαστεί «περισσότερο σκληρά στο μέλλον».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ