2014-12-11 15:25:49
Φωτογραφία για Ποιος Έλληνας ηθοποιός με σύζυγο που θυμίζει Μόνικα Μπελούτσι απειλεί να κλειστεί σε μοναστήρι;
Είναι νέος, όμορφος και ταλαντούχος, με πολλές επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση Ο λόγος για τον Γιάννη Αιβάζη ο οποίος είνασι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κορινθίου που φέρνει στη Μόνικα Μπελούτσι

Ο Αϊβάζης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις δύσκολες περιόδους της ζωής του και την πίστη του στο Θεό, δηλώνοντας: «Μπορεί και να κλειστώ σε μοναστήρι».

Στο ερώτημα εάν τον ενοχλούν τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον χωρίζουν από τη σύζυγό του, απαντά αρνητικά.

«Όχι και λέω και στη Μαρία να μην ασχολείται, αν κι εκείνη είναι πιο τζόρας και θέλει να απαντάει», αναφέρει στο περιοδικό You.

Τι θα άλλαζε σε εκείνη; «Τίποτα που να αφορούν τον τρόπο που μιλάει, που συμπεριφέρεται και που φροντίζει την οικογένεια μας. Κάποιες φορές όμως με εκνευρίζει που είναι εγωίστρια, γίνεται επιτακτική εκεί που δεν πρέπει με αποτέλεσμα να μαλώνουμε για βλακειούλες».

Έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του; «Ναι με ενοχλούσαν για μήνες και απευθύνθηκα στην αστυνομία».

Έχει νιώσει  την παρουσία του Θεού στην καθημερινότητα του; «Ναι, όταν πήγα πρώτη φορά στο Άγιο Όρος. Ακολουθώ το δρόμο της πίστης- και ποιος ξέρει-μπορεί στα 60 μου να μου την δώσει να γίνω μοναχός και να πάω σε μοναστήρι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ