2014-12-11 15:27:03
Φωτογραφία για ΑΛΟΝΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗ McLaren
Είναι πλέον επίσημο! Ο Φερνάντο Αλόνσο θα ανήκει στη McLaren-Honda και ο δεύτερος πιλότος της ομάδας θα είναι ο Τζένσον Μπάτον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η McLaren ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο «φορώντας» από το πρωτάθλημα του 2015 τους κινητήρες της Honda και θα έχει πίσω από το τιμόνι δύο πολύπειρους πιλότους.

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Φερνάντο Αλόνσο είναι γεγονός, ενώ τον μέχρι πρότινος πιλότος της Ferrari θα πλαισιώσει ο Τζένσον Μπάτον, με τον Κέβιν Μάγκνουσεν να παραμένει στο δυναμικό της ομάδας αλλά σαν test driver.

«Έρχομαι σε αυτή την ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, γνωρίζοντας πως ίσως χρειαστεί λίγος καιρός για να φτάσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε. Όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα», δήλωσε ο Ισπανός πιλότος.

«Τα προηγούμενα χρόνια είχα πολλές προτάσεις, κάποιες εξ αυτών πολύ δελεαστικές, αλλά πριν από παραπάνω από ένα χρόνο η McLaren-Honda επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να λάβω μέρος στην επιστροφή μιας συνεργασίας, που είχε κυριαρχήσει στη Formula 1 στο παρελθόν. Έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες και είμαι βέβαιος πως έχουμε ένα καλό μέλλον μπροστά μας. Η πρόκλησή μας είναι να επιστρέψει αυτός ο θρύλος», πρόσθεσε.


Ο Τζένσον Μπάτον με τη σειρά του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για 16ο χρόνο στη Formula 1 και για έκτη σεζόν στη McLaren. Είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί και πως θα δημιουργήσουμε μια πολύ αποτελεσματική και νικήτρια ομάδα. Είναι πολύ θετικό που θα έχω δίπλα μου τον Φερνάντο Αλόνσο και σίγουρα θα δουλέψουμε πολύ καλά μαζί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ