2012-04-30 14:02:03
Φωτογραφία για Γνωστική αναδόμηση χρειαζόμαστε, υποστηρίζει αναγνώστης
Ε ρε "γνωστική αναδόμηση" που χρειαζόμαστε Γεγονός:

Βγαίνει μια τέτοια είδηση (είδηση ξυλοδαρμού μεταναστών από Χρυσαυγίτες) και ο μέσος Έλληνας αρχίζει τα συνθήματα που του έμαθαν τα media "Φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές, επικίνδυνοι, αυτοί θα μπούνε στην βουλή ΜΑΣ; με ναζιστικούς χαιρετισμούς και σβάστιγκες; πω πω..κινδυνεύει η δημοκρατία ΜΑΣ!"....

(η μαγική δημοκρατία που ζει ο Έλληνας κινδυνεύει! αυτή δημοκρατία στην οποία αποφασίζουν και αλλάζουν εν μια νυκτί ότι θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, χωρίς να αποτελούν οι αποφάσεις τους βούληση του λαού! Ανεξέλεγκτοι με πλήρη ασυδοσία! Η δημοκρατία αυτή κινδυνεύει!)

Ερώτημα:

..και κανείς δεν σκέφτεται το απλό και αυτονόητο "γιατί γίνονται αυτά";

Aπάντηση:

Η απάντηση επίσης απλή.

Όλα αυτά γίνονται εξ αιτίας του ότι η αστυνομία είναι ανύπαρκτη, το κράτος πετάει αετό και δεν υπάρχει κανείς να προστατεύσει το μέσο Έλληνα πολίτη. Έτσι κάποιες οργανώσεις εκμεταλλευόμενες αυτό το κενό το αναπληρώνουν.


Παράνομοι (π α ρ ά ν ο μ ο ι) μετανάστες λυμαίνονται τη χώρα, αυξάνουν την βία και την εγκληματικότητα και μας πειράζουν αυτοί που "δέρνουν" τους παράνομους και όχι οι ίδιοι οι παράνομοι!!

Οι παράνομοι μετανάστες κατά τα άλλα θέλουν ευγενική ανθρώπινη μεταχείριση, μεταγωγή σε ειδικές μονάδες συγκέντρωσης, γαλατάκι, σίτιση και επίδομα 300 ευρώ για να επιστρέψουν στην χώρα τους!

Και εμείς (οι μέσοι Έλληνες..) που εστιάζουμε την προσοχή μας; Ποιο από τα 2 μας "ενοχλεί" παραπάνω;

Ο παράνομος μετανάστης που λυμαίνεται τη χώρα ή αυτός που τον "δέρνει' και τον μαζεύει, ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ να κάνει το ανύπαρκτο κράτος; Μας ενοχλεί ο δεύτερος!Τον χαρακτηρίζουμε ακραίο και επικίνδυνο για την δημοκρατία μας!

Συμπέρασμα:

Αυτός ο Έλληνας έχει αποκτήσει τέτοια τρικυμία εν κρανίω όλα αυτά τα χρόνια (με βασικούς αίτιους αυτούς που τον κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια και δεν του έδωσαν τη σωστή παιδεία) που κρίνεται ανίκανος να δει το κύριο από το δευτερεύον. Να βάλει σε προτεραιότητα το μείζον από το ελάσσον. Να αντιληφθεί την ουσία.

Αυτός ο Έλληνας δεν θα "ξεθολώσει" ποτέ!!

Ποτέ.-

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ