2014-12-14 17:46:07
Φωτογραφία για Μπαράζ διαρρήξεων στο κέντρο της Αμαλιάδας!
Μπαράζ διαρρήξεων τα ξημερώματα στο κέντρο της Αμαλιάδας με τους δράστες να αδιαφορούν επιδεικτικά σε περίπτωση που γίνονταν αντιληπτοί και δεν δίστασαν ακόμη και να αφαιρέσουν από κατάστημα ολόκληρη τζαμαρία!

Τα βασικά «χτυπήματα» ήταν δύο, σε ένα κατάστημα φαστ-φουντ και σε ένα φούρνο, όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι όμως οι δράστες επιχείρησαν να ανοίξουν τουλάχιστον άλλα τρία καταστήματα στην περιοχή.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι οδοί Καλαβρύτων και Ελευθερίου Βενιζέλου και εκτιμάται ότι οι διαρρήξεις σημειώθηκαν μεταξύ 5:00 και 5:45 τα ξημερώματα.

 Αφαίρεσαν την τζαμαρία!

Στην περίπτωση του φαστ-φουντ «Οδός Γεύσεων»  του κ. Γιώργου Παναγιωτόπουλου που βρίσκεται στην οδό Καλαβρύτων, στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, οι διαρρήκτες επιχείρησαν να διαρρήξουν την κλειδαριά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους έσπασε το τζάμι και επέλεξαν να βγάλουν ολόκληρη τη τζαμαρία για να κάνουν πιο εύκολη τη «δουλειά» τους.


Στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα και αφού αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, έφυγαν ανενόχλητοι.

«Εγώ έφυγα από το κατάστημα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και επέστρεψα στις 6 το πρωί. Η διάρρηξη έγινε μεταξύ αυτών των ωρών αλλά δεν άκουσε κανείς τίποτα. Το πρωί που ήρθαμε είδαμε τη τζαμαρία να λείπει και διαπιστώσαμε την κλοπή, οπότε και καλέσαμε την Αστυνομία. Όταν άνοιξε η αγορά μας είπαν ότι προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλα καταστήματα. Είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να μας διαρρήξουν αλλά δεν τα είχαν καταφέρει τότε» ανέφερε στην εφημερίδα ‘Πατρίς’ ο κ. Παναγιωτόπουλος.

 Πήραν και το κλειδί της ταμειακής

Μεταξύ 5:30 και 5:45 τα ξημερώματα, δηλαδή μέσα σε ένα τέταρτο έγινε η διάρρηξη στο αρτοποιείο «Φουρναράδικο» της κας Μαρίας Παπαχριστοπούλου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Όπως ανέφερε στo patrisnews.com ο σύζυγός της κ. Τρύφωνας Καρούντζος, η ώρα είναι εξακριβωμένη αφού σε αυτό το διάστημα πέρασε δύο φορές προμηθευτής από το φούρνο, κατά συνέπεια οι διαρρήκτες αποδείχτηκαν πολύ γρήγοροι.

Αφού έκοψαν την κλειδαριά στην είσοδο του φούρνου, μπήκαν στο χώρο και αφαίρεσαν κάποια ψιλά που ήταν στην ταμειακή μηχανή, καθώς και το κλειδί της ταμειακής που ήταν στο συρτάρι και έγιναν καπνός.

«Είναι πρώτη φορά που διέρρηξαν το κατάστημα, ωστόσο στην περιοχή έχουν σημειωθεί και άλλες διαρρήξεις σε καταστήματα το τελευταίο διάστημα» ανέφερε ο κ. Καρούντζος.

Και στα δύο καταστήματα μετέβη συνεργείο της σήμανσης για τη λήψη αποτυπωμάτων, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας εξετάζει το ενδεχόμενο να καταγράφηκαν οι δράστες από κάμερες άλλων καταστημάτων.

Πάντως, οι καταστηματάρχες είναι θορυβημένοι, αφού όπως λένε το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλές διαρρήξεις σε καταστήματα της περιοχής και αυτό τους προκαλεί μεγάλη ανησυχία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ