2014-12-15 08:22:17
Φωτογραφία για Πύργος: Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Aldemar κοντά στην κοινωνία
Στο πλευρό των απόρων του Δήμου Πύργου, που στηρίζονται μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, βρίσκεται ο Όμιλος Aldemar της οικογένειας Αγγελόπουλου. Το πρωί της Δευτέρας δια του διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας Olympian Village στη Σκαφιδιά Πύργου, Παύλου Ντάκουρη, προσέφερε ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, υποδέχθηκε μαζί με εθελοντές τον εκπρόσωπο της Aldemar και εξέφρασε την ικανοποίησή της για αυτή την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης. Παράλληλα πρότεινε στους πολίτες, τους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα για να στηριχθούν οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη. «Καλωσορίζουμε τον κ. Ντάκουρη, εκπρόσωπο του κ. Αγγελόπουλου και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την χειρονομία τους αυτή. Μια χειρονομία που ενόψει Χριστουγέννων θα ανακουφίσει ακόμα περισσότερες οικογένειες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη» είπε η κ
. Αγγελακοπούλου και πρόσθεσε ότι φέτος τα Χριστούγεννα, επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες ώστε να μην λείψουν τα αγαθά από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι. «Να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Το παράδειγμα τους αυτό, εύχομαι να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας. Παρακαλούμε λοιπόν, όλους τους πολίτες να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο γιατί η λίστα των απόρων διαρκώς αυξάνει. Έχουμε ανάγκη κυρίως σε λάδι και γάλα για τα μικρά παιδιά…» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ντάκουρης, επισήμανε ότι δεν αποτελεί μόνον υποχρέωση για τον όμιλο, αλλά και μεγάλη χαρά να προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πύργου ποσότητες τροφίμων για τους πολίτες εκείνους που περνούν δύσκολα αυτή την εποχή. «Θεωρώ ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι, έστω από το υστέρημα μας, δίνοντας την αίσθηση σε όλους εκείνους που χρειάζονται τρόφιμα, ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται. Ειδικά αυτές τις μέρες που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Ελπίζω όμως σύντομα να είναι τέτοιες οι συνθήκες ώστε να μην είναι απαραίτητη η ύπαρξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου» κατέληξε.

Κ. Κολοβέρου

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ