2014-12-15 09:36:07
Φωτογραφία για Χασισοκαλλιεργητής είχε εκατοντάδες χάπια και άγνωστη σκόνη
Η «κορυφή του παγόβουνου» ήταν η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που...  κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου πάνω σε έναν 34χρονο στον οποίο έκαναν έλεγχο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. 

Οι ισχυρισμοί του ότι είναι απλός χρήστης, δεν τους έπεισαν. Και όπως αποδείχθηκε, είχαν δίκιο. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντος από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους 0,70 εκατοστών το καθένα. Αλλά αυτά δεν ήταν τα μόνα, καθώς βρέθηκαν και 476 ναρκωτικά χάπια τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν!

Μέσα σε ένα δοχείο το οποίο βρέθηκε κρυμμένο σε άλλο σημείο του σπιτιού, ο 34χρονος έκρυβε και κάψουλες οι οποίες περιείχαν μια λευκή σκόνη άγνωστης σύστασης κι έτσι δείγμα της εστάλη για χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν εμπίπτει στο νόμο περί ναρκωτικών ή είναι αναβολική ουσία. Στο μεταξύ, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ