2014-12-15 16:07:10
Φωτογραφία για Βιργινία για Ρωμανό: Είναι ο άνδρας μου, είναι δικός μου
Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της Βιργινίας η οποία φαίνεται να έχει βαθιά συναίσθηση του ότι ο Νίκος Ρωμανός, «ο άνδρας της» όπως τον αποκάλεσε, θα έδινε τον αγώνα του μέχρι το τέλος.

Στη συνέντευξή της, η Βιργινία δηλώνει: «Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή», τονίζοντας, ωστόσο ότι ακόμη κι αν δεν βρεθεί λύση, ο Νίκος Ρωμανός θα συνεχίσει. «Τον ξέρω. Ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Βιργινία παρέλαβε ένα χαρτί που την φόρτισε. Η ίδια εξομολογήθηκε: «Είναι από τις κοπέλες που γράφουν σημειώματα και γράμματα στον Νίκο. Έρχονται εδώ στο νοσοκομείο. Με φωνάζουν στην πόρτα, πάω και τα παίρνω εγώ. Και ενώ τους λέω ότι είμαι η γυναίκα του, παρ’ όλα αυτά του γράφουν».

Όπως λέει, της γράφουν διάφορα. «Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου. Είναι δικός μου». Η Βιργινία διάβασε το σημείωμα και το κράτησε, για να του το δώσει… Η άγνωστη κοπέλα τελείωνε το γράμμα της με δύο φράσεις: «ΝΙΚΟ ΓΕΡΑ. ΝΙΚΟ ΖΗΣΕ».

Πηγή: enikos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ