2014-12-15 19:37:10
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑ ΝΤΝΙΠΡΟ
Για την κλήρωση του UEFA Europa League, μίλησαν ο κ. Γιάννης Βρέντζος και ο κ. Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Βρέντζος και ο Στρατηγικός Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισαν πως θα είναι δύο αρκετά δύσκολα παιχνίδια και πως στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο κ. Γιάννης Βρέντζος πήρε τον λόγο τονίζοντας:

«Σαφώς ο στόχος μας είναι να είμαστε εδώ 27 Φλεβάρη για την κλήρωση της επόμενης φάσης. Σίγουρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, σε τι κατάσταση θα βρεθεί. Οι καιρικές συνθήκες στο Κίεβο θα είναι αρκετά δύσκολες, όποτε για μας θα είναι ματς ιδιαίτερα απαιτητικό. Είναι σημαντικό για εμάς που για τέταρτη σερί χρονιά είμαστε στην Ευρώπη και μετά τη φάση των ομίλων και εκπροσωπούμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα υπάρχει και τύχη. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και στην επόμενη φάση
. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή μας, ο οποίος έχει ένα σημαντικό ρόλο στις μετεγγραφές. Η ομάδα μας θα είναι καλύτερη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το Europa League είναι μια διοργάνωση, που οι ομάδες που είναι στα μέτρα μας, αν και οι υπάρχουν και ομάδες επιπέδου Champions League. Θα υπάρξουν δύσκολα και μακρινά παιχνίδια αλλά σίγουρα έχουμε φιλοδοξίες για να προχωρήσουμε για φέτος περισσότερο στην Ευρώπη».

Ενώ στην συνέχεια μίλησε ο κ. Κριστιάν Καρεμπέ, που δήλωσε πως:

«Η Ντνίπρο είναι μια ομάδα αρκετά καλή, επιθετικά μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι επιθετικά η Ντνίπρο, παραμονεύουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ακριβώς ματς παγίδα, αλλά είναι ματς στην ευχέρεια των παικτών μας να νικήσουν την Ντνίπρο και να συνεχίσουν στην διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ