2014-12-16 20:04:25
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
Ζητήματα του τραπεζικού συστήματος και η διαχείριση δύσκολων καταστάσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον τέως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο. Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον κ. Προβόπουλο προκειμένου να συζητήσει μαζί του τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων καθώς πρόκειται για ζητήματα που έχει διαχειριστεί στο παρελθόν σε συνεργασία με την τρόικα και γνωρίζει καλά το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα που έκανε λόγο για πρόβλημα ρευστότητας, ενώ τοποθετήθηκε υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση διήρκησε περί τη μία ώρα και εξερχόμενος ο κ. Προβόπουλος είπε στους δημοσιογράφους ότι έγινε μία συνάντηση σε καλό κλίμα. Ερωτηθείς για την σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δήλωσε με νόημα: "Δεν παίξαμε και μπουνιές με τον κ. Τσίπρα''. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πως σχολιάζει την παρέμβαση του κ. Στουρνάρα, δεν θέλησε να απαντήσει, σχολίασε όμως με δηκτικό τρόπο: "Δεν θα μιλήσω τι θα έκανα εγώ γιατί αυτό είναι θεωρητικό. Δείτε τι έκανα στο παρελθόν".

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ