2014-12-17 09:55:57
Φωτογραφία για Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιού
Το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού (ΚΕΦΠ) που λειτουργεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, επισκέφτηκε σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά. Την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Η κ. Γεννηματά  ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου, ευχήθηκε  καλές γιορτές στο προσωπικό και στους γονείς και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

«Το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά επιτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες σας» σημείωσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η παρουσία μου σήμερα εδώ δεν έχει χαρακτήρα απλά ενημερωτικό και δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ως μια απλή επίσκεψη, στα πλαίσια των καθηκόντων μου. Η παρουσία μου έχει ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα. Θέλει να υποδηλώσει την στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε μια δομή που με την σειρά της στηρίζει το παιδί και την οικογένεια».

Το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού λειτουργεί με διακλαδική σύνθεση, στηρίζει 130 παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και όπως σημείωσε η κ. Γεννηματά σύντομα θα ενισχυθεί με προσωπικό, καθώς έχει θεσμοθετηθεί η δυνατότητα πρόσληψης επικουρικού υγειονομικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και αναμένεται η προκήρυξη των θέσεων.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ