2014-12-17 23:20:05
Φωτογραφία για ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ : ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ
Την άποψη πως βελτιώνεται και ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του, εξέφρασε ο Κώστας Μήτρογλου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, να κερδίζουμε, να παίρνουμε βαθμούς. Το ήξερα ότι με πιστεύει ο προπονητής, όπως κι εγώ τον πιστεύω. Κάνω ό,τι μου λέει και βελτιώνομαι», δήλωσε αρχικά ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού.

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλά, είχε καλές φάσεις, αλλά εμείς βάλαμε δύο γκολ, δεν δεχτήκαμε και κερδίσαμε».

Για τον Ερίκ Αμπιντάλ: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Ερίκ, φαίνεται η ποιότητά του και στην προπόνηση. Χάρηκα που μπόρεσα να παίξω μαζί του. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Ερίκ, αλλά εμείς προχωράμε. Κοιτάμε τους στόχους μας».

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να το κερδίσουμε, να πάμε διακοπές με τη ησυχία μας, να ηρεμήσουμε και να γυρίσουμε ακόμα πιο δυνατοί».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλη χρονιά, θέλουμε ως Ολυμπιακός να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως κάθε χρόνο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε μέχρι το τέλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ