2014-12-18 04:51:05
Φωτογραφία για Οριστικός χωρισμός για Demy και Πετρετζίκη;
Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες πως η Demy και ο Άκης Πετρετζίκης, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, Δεν είναι πια μαζί αλλά οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κάποια σχετική δήλωση.

«Αν δεν ήμουν ο Άκης, δεν θα είχα ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίσω τη Δήμητρα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι και ο Άκης από το Master Chef να μην ήμουν, αν γνώριζα κάπου τη Δήμητρα, η Δήμητρα θα επέλεγε να ήταν μαζί μου. Απ' την άλλη, είτε ήταν τραγουδίστρια η Δήμητρα είτε υπάλληλος σε γραφείο, εγώ πάλι θα ήθελα να ήμουν μαζί της» είχε δηλώσει ο γνωστό σεφ πριν δύο μήνες αλλά έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Σύμφωνα με κάποιους από το κοντινό τους περιβάλλον, χώρισαν οριστικά και έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον και απ' ότι ακούγεται ο λόγος του χωρισμού είναι το φορτωμένο πρόγραμμα του Πετρετζίκη και ότι υπήρχαν υποψίες από την τραγουδίστριες πως... ξενοκοιτάει.

Επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει στην εκπομπή της Happy Day πως ο Χάρης Λεμπιδάκης της μετέφερε ότι υπάρχει κρίση εδώ και τρεις βδομάδες, ο πρώτος τους μεγάλος καυγάς οδήγησε στο χωρισμό και δεν συζούν πια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ