2014-12-18 05:48:05
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία η Φιλανθρωπικη Εκδήλωση Μηχανοκίνητων στη Pista Park
Mε σύμμαχό του την αγάπη του κόσμου και τον καλό καιρό, το Αθλητικό Σωματείο Αυτ/των Χανιων (ΑΣΑΧ) παρουσίασε στους πάνω από 1000 θεατές ένα εκπληκτικό μηχανοκίνητο θέαμα με περισσότερες απο 150 συμμετοχές, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της ANEK LINES.

Ο κόσμος κατέκλισε από νωρίς το πρωί τον χώρο της Pista Park στο Βαρύπετρο, και πέρασε μια εκπληκτική μερα αφού μπορεσε να απολαύσει καρτ, αυτοκινητα και μοστοσικλέτες, και συγχρόνως να «βοηθήσει» την προσπάθεια του νεοσύστατου σωματείου για την Οικονομική Βοήθεια του Συλλόγου «Ορίζοντας».

Σε όλη αυτή την επιτυχία αξίζουν πολλά ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και κυρίως σε όσους από την αρχή στήριξαν την ιδέα του Σωματείου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστω στον κ.Αδοντάκη, Προεδρο του Συλλόγου Ορίζοντας που απ την αρχή καλοδέχτηκε την πρότασή μας, έχοντας εμπιστοσύνη στην πρόθεσή μας και στο αξιοπρεπές αποτέλεσμα.


Στον κ.Κονταξάκη Γιώργο που από την αρχή της σύστασης του Σωματείου μας έχει βοηθήσει καταλυτικά, με προσωπικό χρόνο και με συμβουλές που σίγουρα χρειαστήκαμε και θα χρειαστούμε στο μέλλον.

Επίσης ένα ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Χανίων κ.Αδοντάκη και τον Υπεύθυνο Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανιων κ. Τάσο Κουρουπάκη για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Τίποτα όμως δεν θα είχε συμβεί αν όλα (σχεδόν) τα σωματεία και λεσχες των Χανιων (και όχι μονο) δεν παρευρίσκονταν στην διοργάνωση. Ένα ευχαριστω λοιπον, στη Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας Χανίων, στην ΣΙΠΑΚ (Σύλλογο Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτ/των Κρήτης), στην ΑΛΜΟΧ, στη Λεσχη 4Χ4 Χανίων, στο Vespa Club Χανίων, στους ιδιωτες με τα super-motard, street moto, moto cross, καρτ και επιβατικά αυτ/τα που έδωσαν το βροντερό παρών τους και έτσι μετατράπηκε αυτή η μέρα σε μια «γιορτή» για τον μηχανοκινητο αθλητισμό, στα μέλη του Σωματείου μας, και στον Λεοντή Ηρακλή που ήρθε από την Αθήνα προσφέροντας πλούσιο drift θέαμα στους θεατές.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ