2014-12-18 15:20:13
Φωτογραφία για ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Το βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να λείπει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει απόψε στην Πόλη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ να… πάρει ώθηση για το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκού, αλλά και το Top 16.

Με την άνεση που του δίνει η μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς στον τέταρτο όμιλο, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε (20:00, Novasports 2) την παρουσία του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας κόντρα στη Γαλατά στο άδειο λόγω τιμωρίας «Αμπντί Ιπεκτσί».

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην Τουρκία χωρίς τον ανέτοιμο Πρίντεζη (που ίσως επανέλθει στο ματς με τους "πράσινους"), τον τραυματία Παπαπέτρου και τον Μάντζαρη (τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Ανδρέας Χριστοδούλου) που θα πάρει ανάσες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι αυτό για να ...«ζεστάνει» την ομάδα του εν όψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00), αλλά και της έναρξης του Top 16 (στις 30/12 ή 2/1). Ήδη οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως θα βρουν στο δρόμο τους ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, ενώ από τους αγώνες του διημέρου θα προκύψουν και οι άλλοι αντίπαλοι.


Την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι βαθμολογικά αδιάφορος, η Γαλατά... «καίγεται» για τη νίκη, αφού μόνο μία τέτοια σε συνδυασμό με ήττα της Νεπτούνας στη Βαλένθια θα φέρει τους δευτεραθλητές Τουρκίας στο Top 16. Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στους Αλντεμίρ, Βουγιούκα, Αραντόρι και Τζαβάι, που αποτελούν παρελθόν, ενώ αμφίβολος είναι ο Έρτσεγκ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ