2014-12-19 01:39:05
Φωτογραφία για Αποσύρθηκε υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Πάφου
Αποσύρει την υποψηφιότητά της η Γιούλα Παπαέτη – Κουτσοφτίδη για τη δημαρχία της Πάφου, σύμφωνα με γραπτή της ανακοίνωση «Στις 3 Δεκεμβρίου έθεσα εαυτόν στην κρίση σας ως υποψήφια δήμαρχος της πόλης μας, με στόχο την επανεκκίνηση και την ανάπτυξη μετά τα τραγικά που όλοι βλέπαμε μπροστά μας. Ξεκίνησα με αποφασιστικότητα, αγάπη, μεράκι και θέσεις για τη διεκδίκηση της αξιοπρέπειας της πόλις μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Παπαέτη, προσθέτοντας πως “δυστυχώς η πορεία αυτή που ένοιωθε ότι είχε τόση δυναμική, την όποια εσείς δώσατε ανακόπτεται αναπάντεχα”.

Η κ. Παπαέτη ανέφερε πως ένα ζήτημα σοβαρό και μη αναστρέψιμο προς το παρόν την αναγκάζει να απομακρυνθεί και άρα να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Ωστόσο, συνέχισε, θα είμαι πάντα δίπλα και θα προσφέρω πάντα για την πόλη της Πάφου.

Εξέφρασε παράλληλα την ειλικρινή της λύπη που δεν μπορεί να συνεχίσει και είπε μπράβο σε όσους βγήκαν με θάρρος και θέσεις ενώπιον των πολιτών, χωρίς να περιμένουν συνδιαλλαγές και κομματικά δεκανίκια.


Όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους για την καταστροφή αυτής της πόλις δεν μπορούν να είναι τώρα και οι σωτήρες της, αναφέρει η κ. Παπαέτη, προσθέτοντας πως “ο κόσμος μας είναι υπερήφανος και άξιος και δεν μετριέται ούτε ως αριθμός ούτε ως σάκος με κουκιά”.

H κ. Παπαέτη ανέφερε επίσης πως η μεταφορά των κομματικών  διλημμάτων ως διακύβευμα των τοπικών εκλογών δείχνει ασέβεια στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και αποδυναμώνει το κέντρο βάρους από τα τοπικά προβλήματα στο βωμό των κομματικών συναλλαγών.

«Στις 11 Ιανουαρίου είναι η μέρα της πόλης μας. Από εσάς εξαρτάται το μέλλον όλων. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε», καταλήγει η κ. Παπαέτη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ