2014-12-19 09:48:29
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ
Με τον Αμπιντάλ να αποχαιρετά και τον Μποτία να μένει εκτός μέχρι το Φεβρουάριο, η απόκτηση στόπερ αποτελεί πλέον αναγκαιότητα για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούνο Άλβες παραμένει μεν στις κορυφαίες θέσεις της λίστας για τον... εκλεκτό, ωστόσο έχει συμβόλαιο και μάλιστα υψηλό, ενώ είναι αμφίβολο αν και με τι αντίτιμο θα τον δώσει η Φενέρμπαχτσε.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν μια σειρά από άλλες περιπτώσεις αμυντικών, με κοινό χαρακτηριστικό την εμπειρία. Άλλωστε δεν είναι καιρός για… πειράματα και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα βοηθήσει άμεσα, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Μίτσελ.

Μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται είναι ο 34χρονος Ουρουγουανός Ντιέγκο Λουγκάνο, που είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι και έχει περάσει από «Φενέρ», Παρί, Γουέστ Μπρομ και Μάλαγα. Επίσης στη λίστα είναι ο Ντανιέλ «Κάτα» Ντίας, 35χρονος Αργεντίνος που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς και είχε συνεργαστεί με τον Μίτσελ στη Χετάφε, ενώ έχει περάσει επίσης και από την Ατλέτικο. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος Ουέλινγκτον της Μάλαγα, ο 34χρονος Γάλλος Σεμπαστιάν Σκιλασί της Μπαστιά και ο συνομήλικός του Αργεντίνος Νικολάς Μπουρντίσο της Τζένοα.


Στα υπόψη υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, ενώ οι προτάσεις από μάνατζερ πέφτουν... βροχή.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει το θέμα στην τελική του ευθεία, καθώς ο Μίτσελ έχει ζητήσει επιτακτικά στόπερ πριν το τέλος του 2014 και όλα δείχνουν πως η επιθυμία του θα γίνει πράξη. Ασφαλώς στο Λιμάνι «τσεκάρουν» και παίκτες για τη θέση του εξτρέμ ή του περιφερειακού επιθετικού, καθώς Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Γκαζαριάν δεν έχουν ικανοποιήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ