2014-12-19 14:36:10
Φωτογραφία για ΜΗΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ;
Η πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας ήρθε από πολύ νωρίς αλλά τώρα αρχίζουν τα... δύσκολα! Οι όμιλοι θα ολοκληρωθούν σήμερα, αν και ήδη έχουμε μία εικόνα για το πως θα είναι και το βαθμό δυσκολίας (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Επίσης, ας ελπίσουμε ότι φέτος δε θα είναι στόχος απλά η πρόκριση στα play offs -όπως τόνιζε συνεχώς πέρσι ο Μπαρτζώκας- αλλά και η μία εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων που δίνει πλεονέκτημα έδρας. Στον άλλο όμιλο είναι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και ενδεχόμενη σύγκρουση με κάποια από αυτές με μειονέκτημα έδρας ίσως έχει τα... περσινά αποτελέσματα! 

Ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή του από την αρχή της χρονιάς τον Γιώργο Πρίντεζη, αφού μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική θεωρήθηκε σωστά ο παίκτης να πάει συντηρητικά μέχρι τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα τον Οκτώβριο ο τότε προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στη συνέντευξή του ότι η ομάδα χάνει τον Πρίντεζη για ένα μήνα αφού "αύριο μπαίνει στο χειρουργείο".


Από τότε έχουν περάσει 2,5 μήνες, Πρίντεζη ακόμα να δούμε στο παρκέ και η ομάδα δεν έχει καθόλου παιχνίδι με πλάτη στη ρακέτα. Η ομάδα δεν έχει παίκτη να ακουμπήσει τη μπάλα στο χαμηλό ποστ και έχει περιορίσει το παιχνίδι της στα μακρινά σουτ και τα πικ εν ρολ, με αποτέλεσμα να συναντάει πολύ συχνά δυσκολίες στο παιχνίδι της.

Ο Σφαιρόπουλος φιλότιμα προσπαθεί να "κατεβάσει" παίκτες για να παίξουν με πλάτη (π.χ Ντάρντεν) μήπως και βρει η ομάδα κάποια καλάθια από το ζωγραφιστό, αλλά είναι φως - φανάρι ότι υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.

Μήπως λοιπόν η ομάδα πρέπει να κοιτάξει να ενισχυθεί με ένα ψηλό που θα προσφέρει λύσεις στο πρόβλημα αυτό; Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Τοp 16 κάνουν κινήσεις για την ενίσχυσή τους, μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε και εμείς αυτή τη μία κίνηση η οποία θα δώσει έναν εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού;

Θα φανεί σύντομα, άλλωστε ο χρόνος δεν περιμένει... Το θέμα πάντως είναι ότι για να φτάσεις ψηλά πρέπει να βελτιωθείς σαν ομάδα στον τομέα αυτό και να κάνεις την υπέρβαση... Για να δούμε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ