2014-12-21 09:35:15
Φωτογραφία για ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΒΛΑΧΟ
Το WaterPoloLive παρουσιάζει αποκλειστικά τις δηλώσεις του Μανώλη Μυλωνάκη, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική λόγω κακών σχέσεων με τον Κεχαγιά, αλλά και γιατί ο ομοσπονδιακός (τέως πλέον) προπονητής δε σεβάστηκε το θεσμό του αρχηγού, στην περίπτωση του Χρήστου Αφρουδάκη.

Αναλυτικά:

- Μανώλη, θα γυρίσεις στην Εθνική, μετά την αποχώρηση του Σάκη Κεχαγιά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Θόδωρο Βλάχο, προπονητή σου στον Ολυμπιακό; «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Με τον Θόδωρο, τον Βλάχο, διατηρώ άριστες σχέσεις και φυσικά αν είχα πρόβλημα μαζί του δε θα επέλεγα να γυρίσω και να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι ένας προπονητής που σέβομαι. Ευελπιστώ να είναι η Εθνική εννιαία και δυνατή με αυτόν στο τιμόνι της…».

- Τι εννοείς με τις τελευταίες σου κουβέντες; «Ολοι εμείς οι παίκτες που έχουμε φορέσει και τιμήσει το σκουφάκι με το εθνόσημο, θέλουμε την Εθνική δυνατή κι εννιαία. Με έναν προπονητή που κάνει το έργο του απερίσπαστος, χωρίς προβλήματα. Ποιος δε θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα… Ομως εύχομαι να βρει το δρόμο της και να διατηρηθεί μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες, όπως κατάφερε να είναι τα τελευταία αρκετά χρόνια».


Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι η «ενιαία και δυνατή» Εθνική προϋποθέτει την επιστροφή και του Χρήστου Αφρουδάκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως κι άλλων παικτών (Τσαλκάνη, Δελακά) που έδωσαν και την ψυχή τους για να παρουσιαστούμε τόσο καλοί σε Παγκόσμιο κι Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ