2014-12-22 21:26:42
Φωτογραφία για Σκέτος εμπαιγμός η ρύθμιση ανάσα για τους δανειολήπτες του ΟΕΚ
Αγαπητό Tromaktiko,

Είμαι ένας από τους 100.000 περίπου δανειολήπτες... στεγαστικού δανείου του πρώην ΟΕΚ. 

Διαβάζοντας για τη ψήφιση της ρύθμισης έσπευσα σχεδόν από τους πρώτους να υπαχθώ στην επιμήκυνση του δανείου που οφείλω, τηρώντας τον όρο ότι το δάνειο μου είναι ενήμερο. 

Μετά από μερικές ημέρες και κατόπιν δικής μου αναζήτησης έλαβα αρνητική προφορική απάντηση για υπαγωγή σε ρύθμιση με τον λόγο ότι το δάνειο είναι επιδοτούμενο από το Ελληνικό Δημόσιο. 

Πού αναφέρεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει αλήθεια δάνειο ΟΕΚ που να μην είναι επιδοτούμενο τα πρώτα εννιά έτη τουλάχιστον; Γιατί μας εμπαίζουν οι τράπεζες γράφοντας τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια; Απευθύνθηκα στο Τραπεζικό Μεσολαβητή αλλά και στο Τμήμα Παραπόνων της Τράπεζας χωρίς μέχρι στιγμής να βρω το δίκιο μου. 

Αν η ρύθμιση δε συμπεριλάβει αυτούς που έχουν σταματήσει να πληρώνουν άνω των 6 μηνών , τότε για ποιους έγινε; Το ερώτημα δεν είναι αόριστο απλά οι τράπεζες θέλουν να μπούμε σε επιμήκυνση με δικό τους επιτόκιο πετυχαίνοντας ταυτόχρονη απεμπλοκή του κράτους από τη συμμετοχή στη χρηματοδότηση. 


Είναι μείζον θέμα που θα διογκωθεί όσο περνούν οι μέρες μιας και ήμουν στους πρώτους είκοσι που έσπευσα να αιτηθώ ρύθμισης του δάνειου μου.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ