2014-12-22 21:27:10
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΝΤΙΑΤΣΚΟΦ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ!
Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Βόλεϊ Ανδρών, μίλησε ο Αντρέι Ντιάτσκοφ, τονίζοντας πως αν ο Ολυμπιακός δεν είχε υποτιμήσει τους "πράσινους" στο 2-0, θα τους είχε κερδίσει με 3-0 σετ.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε χαζά λάθη. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 3-0, το κάνουμε συχνά, αλλά δεν έπρεπε να τον υποτιμήσουμε. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε παρακάτω. Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Δεν ήμουν καλός στην υποδοχή, προσπαθώ να είμαι καλός στην επίθεση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην υποδοχή», είπε ο ακραίος του Θρύλου και στη συνέχεια έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

«Σας περιμένω στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας, να το γεμίσουμε και να δείξετε ότι μπορείτε να μας ενισχύσετε».

Για το τι είπε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού: «Δεν μιλήσαμε για το παιχνίδι, πριν. Είμαστε καλοί φίλοι. Του είπα κακές λέξεις στα ελληνικά που μου έμαθε εκείνος. Για πλάκα, βέβαια. Είχε επαναληφθεί το ίδιο και στον Φοίνικα Σύρου».

Μάλιστα, ο ίδιος έστειλε και ένα μήνυμα στην οικογένειά του. «Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου. Είναι δύσκολο για μένα και το εκτιμώ αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ