2014-12-22 21:22:19
Φωτογραφία για ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ παρουσιάστρια έγινε ρεζίλι - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή ήταν μεθυσμένη [photos]
Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της... βρετανικής showbiz και έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα με τα τερτίπια της. Είναι κορίτσι για πάρτι και κρεπάλες και δε ντρέπεται να το πει. Θα ξεχάσουμε το σάλο που είχε γίνει για την περιβόητη ρινοπλαστική των 6.000 λιρών λόγω χρήσης... κοκαίνης. Είχε καταστραφεί εντελώς ενώ η ίδια βρέθηκε ένα μόλις βήμα πριν από το θάνατο.

H Tara Palmer- Tomkinson είναι ένα πραγματικό party animal, αλλά αυτή τη φορά το τόσο κέφι της βγήκε σε ξινό. Χριστούγεννα πλησιάζουν και αποφάσισε να πάρει τα βουνά. Έφτιαξε βαλίτσα και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου ανυπομονώντας να πατήσει όσο πια γρήγορα μπορεί τα εδάφη της Ζυρίχης. Για κακή της τύχη όμως οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου της αρνήθηκαν την είσοδο στο σαλόνι της πρώτης θέσης και ποιος είδε την Tara Palmer και δε τη φοβήθηκε. Φωνές, κραυγές και ουρλιαχτά. Ακούστηκε σε όλο το Λονδίνο και δεν άργησε και πολύ να βρεθεί στα χέρια των οχτώ αστυνομικών. Την έκριναν κάπως... μεθυσμένη (μα γιατί καλέ;) και έγινε ένας πραγματικός χαμός. Κανείς δεν ξέρει αν είχε πιει κανά δυο ποτηράκια παραπάνω, καθώς η ίδια το αρνείται.

Την ίδια άποψη δεν είχε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που την έβλεπε με το στόμα ανοιχτό και έτρεχε να... κρυφτεί. Τη συνέλαβαν για να σώσουν την κατάσταση και αυτή να... ηρεμήσει.Μα πότε θα βάλει επιτέλους μυαλό;
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ