2014-12-24 10:05:36
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στα 3 παιδιά που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στα Χανιά
Εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, ένα 24ωρο μετά το φοβερό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά ο 20χρονος ο οποίος νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο νεαρός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε ζωντανός από τα συντρίμμια του κατεστραμμένου αυτοκινήτου, εισήχθη αμέσως στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη ενώ έχει υποβληθεί σε εγχείριση αφαίρεσης σπλήνας.

Εν τω μεταξύ, συγκινητική ήταν η προσέλευση κόσμου στο τμήμα αιμοδοσίας για την προσφορά αίματος, όμως η χορήγηση αίματος στον 20χρονο έχει σταματήσει από εχθές το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ συγκινητικά είναι τα συλληπητήρια μηνύματα για τα τρία αδικοχαμένα παιδιά, μιας 18χρονης και μιας 19χρονης από το Καστέλι και ενός 18χρονου,  που σκοτώθηκαν χθες τα ξημερώματα, παραμονές Χριστουγέννων, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρα τα Χανιά.


Η κηδεία της 18χρονης θα γίνει σήμερα στο Καστέλλι. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλλι Κισάμου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Παρθενώνα.

Η κηδεία της 19χρονης θα γίνει  στις 2 μ.μ.επίσης στο Καστέλλι Κισάμου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και θα ταφεί στο εκεί Νεκροταφείο.

Η κηδεία του 18χρονου θα γίνει στις 11 σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα Βαμβακόπουλου. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα ταφεί στο εκεί κοιμητήριο του Ι. Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Ακύρωση εορταστικών εκδηλώσεων

Στη σκία του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος πραγματοποιήθηκε χθες το δημοτικό συμβούλιο στα Χανιά, κατά τη διάρκεια του οποίου ο δήμαρχος Χανίων και οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων εξέφρασαν τα συλληπητήρια τους ενώ επεσήμαναν ότι κάτι πρέπει να γίνει για αυτήν την μάστιγα που ταλαιπωρεί τον τόπο μας.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναβάλλονται για τρείς ημέρες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ενώ η προγραμματισμένη  για σήμερα συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη και το συγκρότημά του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης ανακοίνωσε εχθές ότι ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κίσαμο ενώ και ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, συμμετέχοντας στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων, ακυρώνει προγραμματισμένες για τις γιορτές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Πλατανιά, ανέβαλε εχθές την φωταγώγηση του χωριού του Άη Βασίλη στον Ομαλό, εκδήλωση που θα γίνει ωστόσο σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το Δήμο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ