2012-04-30 20:02:23
Φωτογραφία για Αθηναϊς Νέγκα: Τι έγραψε για την κοπελίτσα στα κουτσομπολιά του Star, το μπούστο της Μελέτη
Η Αθηναίς Νέγκα Μέσα από τη στήλη της στo TV Έθνος εξέφρασε την απορία της για την επιλογή του Star να αντικαταστήσει την Νικολέτα Ράλλη με την Ελεονώρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη: «Γιατί άραγε ένα κανάλι μπαίνει στον κόπο να κόψει μια εκπομπή για να την αντικαταστήσει με μια ίδια; Γύρισα από διακοπές και είδα στη θέση της κοπελίτσας που έλεγε τα κουτσομπολιά το μεσημέρι στο Star, την πρωινή Ελεονώρα Μελέτη.

«Τις άλλαξαν» σκέφτηκα, αφού αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές τις παίρνω χαμπάρι τελευταία. Φαντάστηκα ότι επρόκειτο για μπουρδούκλωμα, ότι έβαλαν τη Μελέτη μεσημέρι και τη Νικολέττα Ράλλη πρωί γιατί βαριόντουσαν – ή και για καψώνι!

Τι  νομίζετε πως είναι τα κανάλια κάποια ελβετική ωρολογοποιία όπου όλα κυλούν ήρεμα και με συνέπεια ; Δυστυχώς η αλλαγή ήταν μόνιμη. Έτσι είναι η τηλεόραση.

Λυπήθηκα για τη Νικολέτα, φαινόταν έξυπνο κορίτσι ( με λίγο αντιπαθητική ομιλία που όμως διορθώνεται) που προφανώς ήθελε να κάνει τηλεόραση τόσο πολύ, που έκανε την τηλεόραση που της είπαν.

Προς τι όμως η αλλαγή; Και οι δύο παρουσιάστριες έχουν μπούστο με πιο διάσημη τη Μελέτη, που παρά την ικανότητα για καλύτερα τηλεπροιόντα, παραμένει πιο δοκιμασμένη  σ’αυτό το είδος εκπομπής, που το Star όλο υπόσχεται πως δεν θα ξανακάνει «γιατί το gossip πέθανε», αλλά τελικά λόγω λειψανδρίας συνεχίζει : Ατέρμονες ψευτοειδήσεις χωρίς χιούμορ. Η κοπελίτσα έφταιξε ;»
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ