2014-12-24 13:53:36
Φωτογραφία για Πήγε επίσκεψη σε γειτονιά της Ξάνθης και έφυγε... ξυπόλητη! Τι συνέβη;
Ξυπόλητη... άφησε άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής “ποντικοί” μια νεαρή γυναίκα στην Ξάνθη που είχε μεταβεί σε σπίτι φίλων για επίσκεψη πριν από μερικές ημέρες Κατά την την είσοδό της στο σπίτι η γυναίκα έβγαλε τα παπούτσια της τα οποία και άφησε μαζί με τα υπόλοιπα υποδήματα των ενοίκων έξω από την πόρτα του σπιτιού, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διανοηθεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη τους κάποιος έκλεψε το ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο μάλιστα η ίδια είχε αγοράσει πριν από μερικές ώρες, με αποτέλεσμα να μείνει... ξυπόλητη! Η πόρτα της αυλής ήταν κλειστή, ενώ τα υπόλοιπα υποδήματα δεν είχαν πειραχθεί μιας και είχαν εμφανείς φθορές από τη συχνή χρήση.

Οι φίλοι της, της παραχώρησαν ένα ζευγάρι υποδημάτων ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σπίτι της ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια θα σκεφτεί πολύ καλά την επόμενη φορά που θα βγάλει τα παπούτσια της κάπου.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως όπως επισημαίνουν κάτοικοι της εν λόγω γειτονιάς κοντά στη Λεωφόρο Στρατού, που αποτελείται από μονοκατοικίες με αυλές, κατά διαστήματα καταγράφονται αντίστοιχες επιδρομές κατά τις οποίες κάνουν φτερά ποδήλατα, είδη γεωπονικής χρήσης αλλά και προσωπικά αντικείμενα που αφήνονται στις αυλές. Έτσι, πλέον είναι πιο προσεκτικοί και επιλεκτικοί σχετικά με το τι θα αφήνουν στις αυλές των σπιτιών τους, όπως σημειώνουν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ