2014-12-24 21:27:05
Φωτογραφία για «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!» (ΡΗΟΤΟ)
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μία αγαπημένη οικογένεια, το μεγαλείο της οποίας δεν μπορεί να συγκριθεί, ήρθε να επιβεβαιώσει ο τρόπος με τον οποίο ο Θρύλος της Ελλάδας αποχαιρέτησε έναν παίκτη παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας, όπως τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο Γάλλος αμυντικός έγινε δέκτης αποθέωσης από όλα τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής τόσο στα αποδυτήρια του γηπέδου της Καλλονής μετά το τέλος της αναμέτρησης, όσο και κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εντυπωσιακή selfie που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της αποστολής, με τον Ερίκ Αμπιντάλ να βγαίνει φωτογραφία με την ομάδα Νέων.

Μάλιστα, ο Αντώνης Βατουσιάδης, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα φρόντισε μέσω μηνύματος στον λογαριασμό του να ευχαριστήσει ολόψυχα τον Γάλλο αμυντικό για τη παρουσία του στον Θρύλο:

«Ευχαριστούμε που σε είχαμε δίπλα μας!!Είσαι ένας απίστευτος χαρακτήρας!! Ό,τι καλύτερο σε εσένα και την οικογένεια σου!!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ