2014-12-28 15:16:11
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Συνάντηση κορυφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μίτσελ για να οριστικοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων στο μεταγραφικό… παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ πέρασε τις ημέρες των γιορτών στο Λονδίνο, ενώ ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στην πατρίδα του, αλλά πλέον, αμφότεροι γυρίζουν στη... βάση τους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουν συνάντηση για την ενίσχυση του ρόστερ. Οι δύο άνδρες θα αποφασίσουν για την… πορεία που θα «χαράξουν» οι Πρωταθλητές Ελλάδας τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να δυναμώσουν την ομάδα, ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστική… δράση.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει στις πρώτες… κρούσεις στους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα και το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι επαφές, ούτως ώστε να καλυφθούν τα «κενά» στο ρόστερ. Προτεραιότητα αποτελεί, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, ο αμυντικός, μια και με την αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ και τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μποτία, οι λύσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, ενώ αναζητήσεις γίνονται για έναν αμυντικό μέσο και έναν εξτρέμ, που θα αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ