2015-01-03 19:45:26
Φωτογραφία για Ο Γογλοθάς της Μπεκατώρου για ένα παιδί και οι εξωσωματικές!
Για τον αγώνα της να γίνει μητέρα με κάθε τρόπο μίλησε για πρώτη φορά η γνωστή παρουσιάστρια Την δυσκολία της στο να γίνει μητέρα είναι κάτι που γνωρίζαμε χρόνια τώρα. Αν και πολλές φορές είχε ερωτηθεί σε συνεντεύξεις της για το θέμα μητρότητα , απαντούσε πάντα διπλωματικά, μην θέλοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Πριν απο λίγες μέρες όμως η Μαρία Μπεακατώρου μίλησε δημόσια για τον αγώνα της για να αποκτήσει το παιδί που τόσο θέλουν με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβίζο.

«Εμείς θέλουμε πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί. Ξέρω ότι σε μια γυναίκα 40 ετών, στα 41 πάω τώρα, είναι λογικό να μην είναι πολύ εύκολο να κάνει με κανονικό τρόπο ένα παιδί. Εγώ το ξέρω και προσπαθώ, το παλεύω, να κάνω ένα παιδί με εξωσωματική.

Είμαι νομίζω σε έναν καλό δρόμο, γιατί έχω μια καλή ψυχολογία. Επειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες, θυμάμαι φίλες μου να κλαίνε κάθε μήνα που δεν είναι ακόμα έγκυες. Κι όμως! Όταν μπαίνεις στον χορό, είναι τόσα τα πράγματα για τα οποία έχεις άγχος, αν θα πετύχουν, επειδή είναι στάδια μέχρι να νιώσεις σε έναν καλό δρόμο, που κάποια στιγμή σου έρχεται και ένα δάκρυ.

Δεν γίνεται αλλιώς! Τώρα είμαι σε μια φάση καλή, νιώθω πιο δυνατή».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ