2015-01-05 12:07:03
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ... ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΡΟΣΙΤΣΚΙ
Ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στο Λιμάνι τον Τόμας Ροσίτσκι και τις τελευταίες βδομάδες είναι συνεχής η επικοινωνία τόσο με την πλευρά του Τσέχου ποδοσφαιριστή, όσο και με την Άρσεναλ, στην οποία και ανήκει ο παίκτης.

Οι ερυθρόλευκοι σε διοικητικό επίπεδο έχουν εξαιρετική σχέση με τους Λονδρέζους και οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα. Το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό έχει περάσει από... σαράντα κύματα.

Αρχικά, ο παίκτης είχε ενδοιασμούς στο να συνεχίσει τη καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους "κανονιέρηδες" να είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν, αλλά στη συνέχεια, ενώ ο ποδοσφαιριστής άρχισε να σκέφτεται σοβαρά τη πιθανότητα να μετακομίσει στο Θρύλο, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, "πάγωσε" την υπόθεση.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ξέρουν τις οριστικές προθέσεις τόσο του Τόμας Ροσίτσκι, όσο και της Άρσεναλ, και για αυτόν τον λόγο (εντός της ημέρας) θα υπάρξει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr", καθοριστικό τηλεφωνικό "ραντεβού", μεταξύ της διοίκησης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και της αντίστοιχης της Άρσεναλ, για να ξεκαθαριστεί το θέμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ