2015-01-07 10:43:12
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΓΟΥΕΪ...
Εκεί που νόμιζε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ότι ξεπεράστηκε το θέμα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, αφού ο Αμερικανός έδειχνε καλύτερα όσον αφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση, τον είδε να έχει ενοχλήσεις και πάλι και να μην προπονείται.

Ο Έλληνας κόουτς δεν γνωρίζει ακόμη αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη το βράδυ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση.

Όπως και να έχει, αυτό που λέμε εδώ και... καιρό, ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ακόμα ένα... 4αρο-5άρι, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Αγραβάνη, πλεόν πάει να γίνει... must.

O Πέτγουεϊ έχει τραβήξει όλο το κουπί μέχρι στιγμής, ο Πρίντεζης δεν είναι ακόμη έτοιμος για μεγάλο χρόνο συμμετοχής και η ομάδα... ξέμεινε από 4άρια!

Πειράματα όπως  αυτά με τον Ντάρντεν στη θέση του πάουερ φόργουορντ δεν μπορούν να έχουν τύχη και παραλίγο να στοιχίσουν στον αγώνα με τη Μάλαγα... Ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί το συντομότερο δυνατόν για παίκτη που θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο δεύτερο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλιώς τα... "κουκιά" δεν βγαίνουν! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ