2015-01-08 10:29:24
Φωτογραφία για Συγκλονίζει ο Μικρούτσικος: «έξι χρόνια με την στάχτη της στο σπίτι μου»
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media και ένα τραγούδι τίμησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την πρώτη του... σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Δημητριάδη, με αφορμή τα έξι χρόνια από τον θάνατό της.

«Έξι χρόνια χωρίς την Μαρία Δημητριάδη. Με τη στάχτη της στο σπίτι μου. Με το γιο της κορώνα στη ζωή μου. Με τη φωνή της βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μου. 

Έξι χρόνια χωρίς τη Μαίρη με την Μαίρη», έγραψε ο παρουσιαστής στη σελίδα του στο Facebook, «ανεβάζοντας» το τραγούδι της «Μικρόκοσμος», που κυκλοφόρησε το 1975, σε στίχους Ναζίμ Χικμέτ και μουσική του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Μαρία Δημητριάδη -η οποία ξεκίνησε την καριέρα της με το πασίγνωστο «Ένα Πρωινό», το τραγούδι της ταινίας «Κορίτσια Στον Ήλιο»- γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γεγονότων του Πολυτεχνείου και μαζί απέκτησαν τον Στέργιο, χάριν του οποίου η τραγουδίστρια αποσύρθηκε από την δισκογραφία.

«Χτυπημένη» από μια σπάνια νόσο των πνευμόνων, η Μαίρη «έφυγε» στα 58 της χρόνια, στις 7 Ιανουαρίου του 2009, στο δωμάτιο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν. Αν και τότε είχε χωρίσει από τον παρουσιαστή, εκείνος την στήριξε σε όλη την δοκιμασία που πέρασε, ενώ, βυθισμένος στο πένθος, ανέβαλε την πρεμιέρα της εκπομπής «Παρέα Με Τον Ανδρέα» που θα ξεκινήσει την επομένη στο Star. Επιθυμία της τραγουδίστριας ήταν να αποτεφρωθεί.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ