2015-01-08 15:30:23
Φωτογραφία για ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ
Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στο πλαίσιο της παρουσίασης του Βίτορ Περέιρα, κάνοντας μια μικρή αναφορά στο βιογραφικό του νέου προπονητή των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα, τόνισε πως οι Νικοπολίδης και Ράντος θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ενώ καλωσόρισε τον Πορτογάλο σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ:

«Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τον κ. Περέιρα. Να σας ενημερώσουμε λίγο για τη διαδρομή του στην προπονητική. Ξεκίνησε στις ακαδημίες τη Πόρτο, μετά ανέλαβε βοηθός του Βίλας Μπόας και μετά έγινε πρώτος προπονητής της Πόρτο. Αφού έγινε και προπονητής, ήταν και πολύ επιτυχημένος στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Πόρτο. Στα 8 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα κατέκτησε αρκετά τρόπαια, αλλά έχει και πολλές παρουσίες στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Σήμερα είναι στη δική μας οικογένεια, ως πρώτος προπονητής, ερχόμενος με τους δικούς του βοηθούς. Θέλει να κρατήσει και τον κ. Νικοπολίδη και τον κ. Ράντο στο τεχνικό επιτελείο. Να τον καλωσορίσουμε, ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ