2015-01-09 15:02:18
Φωτογραφία για Κρήτη: Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία - Δεν άντεξε τον χαμό του αδερφού του
Στην αυτοκτονία οδηγήθηκε ένας 47χρονος καθώς είχε χάσει τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα πριν απο μερικούς μήνες ...Ο αβάσταχτος πόνος για τον άδικο χαμό του αδελφού του, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Οκτώβριο, ήταν ο λόγος που όπως λένε οι μαρτυρίες, οδήγησε τον 47χρονο στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο Λευτέρης Σ. από την ημέρα που σκοτώθηκε ο αδελφός του κοντά στο χωριό τους, στο Μελιδοχώρι, καταβλήθηκε ψυχολογικά. Έγινε άλλος άνθρωπος. Κάθε μέρα που περνούσε, αντί να απαλύνει ο πόνος του, η πληγή μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Παρά το βαρύ πένθος τους, οι συγγενείς προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο, να τον εμψυχώσουν, να του δώσουν δύναμη να συνεχίσει την ζωή του.

Ο 47χρονος δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί τον θάνατο του αδελφού του, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί πώς από τη μία στιγμή στην άλλη, χάθηκε από την ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους αγαπημένους του ανθρώπους.


Ήταν τέτοια η θλίψη που ένιωθε που σε ορισμένους συγγενείς του είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του, όπως λένε οι πληροφορίες. Ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στην ζωή του για να σταματήσει το μαρτύριο.

Προηγήθηκε το μνημόσυνο

Λίγες ημέρες πριν συγγενείς και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο του 46χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο κατά διαβολική σύμπτωση οδηγούσε ξάδελφος του. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, δεν τα κατάφερε.

Συγγενείς εκτιμούν ότι η ψυχολογική κατάσταση του 47χρονου επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που βίωσε στο μνημόσυνο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο του, στο διαμέρισμα του στο Μασταμπά. Είχε αυτοπυροβοληθεί με πιστόλι στο κεφάλι. Τον βρήκε ο αδελφός του, ο οποίος τον αναζητούσε εναγωνίως. Του τηλεφωνούσε επίμονα, όμως δεν έπαιρνε απάντηση. Αποφάσισε να πάει στο σπίτι όπου τον βρήκε νεκρό, βυθίζοντας σε ανείπωτο πένθος την οικογένεια.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες των εορτών, ένας 42χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος μάλιστα ήταν μοναχοπαίδι, έδωσε τέλος στην ζωή του για λόγους που διερευνώνται, ενώ μία 43χρονη γιατρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ενδοφλέβια χρήση φαρμάκων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ