2015-01-11 09:35:15
Φωτογραφία για ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο... ΝΕΛΣΟΝ
Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εξέφρασε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Άδικη χαρακτήρισε την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Μιλώντας στην «Πράσινη» ο Αμερικανός γκαρντ έκανε λόγο για... αηδία που αισθάνθηκε στο άκουσμά της, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του πήρε πανάξια τη νίκη στο παρκέ. Παράλληλα αναφέρθηκε στα λάθη που κόστισαν την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στη δική του απόδοση και στη συνέχεια στο Top 16.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μεταξύ άλλων μίλησε για:

-την απόφαση του αθλητικού δικαστή για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αυτή η απόφαση μού προκάλεσε αηδία. Όλοι είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από αυτήν την εξέλιξη. Δεν ήμουνα εδώ, αλλά παρακολούθησα το παιχνίδι. Είδα πως παίξαμε. Τι κάναμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε απόλυτα δίκαια τη νίκη
. Οι αντίπαλοι μας έκαναν ένσταση επειδή ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στις εξέδρες, για έναν μη αγωνιστικό λόγο. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όποιος και να ήταν στην εξέδρα. Αυτό δεν επηρέασε σε καμία στιγμή την εξέλιξη του αγώνα. Οι παίκτες αποφάσισαν τον νικητή. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Και γι’ αυτό είναι τόσο απογοητευτικό για εμάς να μαθαίνουμε ότι μας παίρνουν μια νίκη που έχουμε κατακτήσει. Αυτή, όμως, είναι η απόφαση. Αυτή είναι η ζωή και πρέπει να δούμε μπροστά».

* Τα δεδομένα τα ξέρεις ΟΛΑ ή απλώς αυτά σου είπαν να... πεις κ. Νελσον;

Τουλάχιστον ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στο ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Ολυμπιακός και δεν προσποιήθηκε πως δεν υπήρχε λόγος, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι στην ομάδα του, που προτιμούν απλώς να... κλαίνε ακόμα! Άλλωστε έχουν δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Γιατί δεν την κάνουν; Μήπως ξέρουν κατά βάθος ότι έχουν άδικο; Από σεβασμό στους νόμους πάντως όχι! ΜΑΣ το έχουν αποδείξει τόσα χρόνια άλλωστε σεβόμενοι τις αποφάσεις και τις... τιμωρίες τους! Τρανό παράδειγμα η παρουσία του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα... και δεν ήταν η πρώτη φορά! Απλώς αυτή τη φορά είχε το ανάλογο κόστος...

Τα χαρτομάντηλα δώρο... Θα σας χρειαστούν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ