2015-01-13 18:01:08
Φωτογραφία για Η κακοκαιρία στην Κρήτη προκάλεσε ζημιές και στο Παγκρήτιο... [photos]
Σοβαρές ζημιές υπέστη το στέγαστρο στο Παγκρήτιο – Κατέρρευσε μέρος του, από τους δυνατούς ανέμους... – Αναβάλλονται οι δραστηριότητες στο στάδιο λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Ο δυνατός άνεμος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο είχε ως αποτέλεσμα την αποκόλληση μέρους από το στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ομάδα του Εργοτέλη κατά την άφιξή της στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, καθώς με το θέαμα που αντίκρισαν έμειναν άναυδοι. Η προπόνηση διεξήχθη κανονικά χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για τους κιτρινόμαυρους.

Το youpress.gr σας αποκαλύπτει ότι το στέγαστρο που βρίσκεται από την Βόρεια πλευρά και πάνω από την Θύρα 3 του Παγκρητίου Σταδίου, δεν βρίσκεται πλέον στη θέση του, καθώς ο δυνατός άνεμος «το πήρε και το σήκωσε» και… αγνοείται η τύχη του.

Η Διεύθυνση του Σταδίου ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές (αστυνομία, πυροσβεστική) για το συμβάν και αναμένονται οι αποφάσεις τους για την καταλληλότητα και την ασφάλεια του Παγκρητίου, καθώς αύριο, Τετάρτη, ο Εργοτέλης υποδέχεται στις 15:00 τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.


Tην ίδια στιγμή όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητες του Παγκρητίου Στάδιο, δεν θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας, από σήμερα το απόγευμα 13 Ιανουαρίου 2015, αύριο και μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, ενημερώνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ,

Τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρητίου Σταδίου μέχρι τότε, για εξυπηρέτησή τους, μπορούν να επισκέπτονται το Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις Πατέλες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ