2015-01-14 19:30:28
Φωτογραφία για Λαμία: Είδε τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και άρχισε να τρέχει
Καταδίωξη και σύλληψη το απόγευμα στο Παγκράτι Λαμίας Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι μιας ολόκληρης συνοικίας, λίγο μετά τις 5:00΄ το απόγευμα, όταν άκουσαν σειρήνες της αστυνομίας και είδαν τους αστυνομικούς να τρέχουν.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε, ένας αλλοδαπός ο ο ποίος κινούταν στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ναυπάκτου, μόλις είδε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισε ξαφνικά να τρέχει χωρίς να του έχουν ζητήσει να τον ελέγξουν.

Οι αστυνομικοί, που δεν ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν, άρχισαν να τον καταδιώκουν. Ο αλλοδαπός κινήθηκε πολύ γρήγορα μέσα σε κάποια στενά και πηδώντας δυο - τρεις φράχτες βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού.

Ο φυγάς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που ακούγοντας την φασαρία βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει. "Με κυνηγάνε" του είπε τρομαγμένος ο αλλοδαπός και πριν προλάβει να πει περισσότερα έφτασαν οι ΔΙ.ΑΣ. και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε χαρτιά και μόλις τους είδε φοβήθηκε, ωστόσο αν υπάρχει και κάτι άλλο θα φανεί στη συνεχεία, αφού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας για τα περαιτέρω.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ