2015-01-14 19:18:11
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στην πρώτη θέση του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης στο Πινγκ Πονγκ επανήλθε μετά από ένα μήνα ο αθλητής του Θρύλου

Στη... φυσική του θέση επανήλθε ο Κώστας Παπαγεώργιου μόλις ένα μήνα μετά την απώλεια της κορυφής στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης στο Πινγκ Πονγκ. Ο αθλητής του Θρύλου επέστρεψε στην κορυφή στην οποία έχει...μονιμοποιηθεί εδώ και χρόνια. Τον Νοέμβριο είχε χάσει πόντους και την πρωτιά από τον Στεφάν Ουές αλλά τον Δεκέμβριο ο "ερυθρόλευκος" αθλητής επανήλθε και...οδηγεί την κούρσα. Ο Κώστας Παπαγεωργίου πήρε πόντους από τα παιχνίδια στην Α1 διασυλλογική κατηγορία και πέρασε τον Γάλλο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών, όμως κατέχει υψηλές θέσεις στην ατομική κατάταξη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επειδή μετράει το που βρίσκεται στο διεθνές ranking list.

Για τον Δεκέμβριο υπολογίστηκαν τα αποτελέσματα από αγωνιστικές της Α1, της Α2 και των τοπικών κατηγοριών, όπως και από τα ανοιχτά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της Δράμας και του Ταύρου (Τερζάκεια).

Στον πίνακα των ανδρών ο Παπαγεωργίου εμφανίζει 1514,89 πόντους όταν τον Νοέμβριο είχε 1498, 89 έναντι των 1500,31 του δεύτερου Ουές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iMAllFile: Cydia tweak new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iMAllFile: Cydia tweak new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ