2015-01-15 19:44:19
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Με καλή ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητές του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην «Ulker Sports Arena».

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν αύριο (16/01, 20.00) στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν σήμερα (15/01) για τη γείτονα χώρα, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη. Θα ακολουθήσει, το βράδυ, προπόνηση στο κλειστό που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και στόχος του κόντρα στη «Φενέρ» δεν είναι άλλος από τη νίκη, για το «τρία στα τρία».

Ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες του γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πιστεύουν όμως πως εάν κάνουν το παιχνίδι τους και παίξουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Οι Τούρκοι έχασαν στην πρεμιέρα, εντός έδρας, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη 2η αγωνιστική κέρδισαν άνετα τη Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην αρχή της σεζόν, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά της Κωνσταντινούπολης «Gloria Cup», με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 69-60 και να φθάνουν στην άτυπη κατάκτηση της 3ης θέσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ